Höstkonsert 16 november 2019

Årets höstkonsert kommer äga rum lördagen den 16 november kl 12.00 i aulan på Södra Latins gymnasium. Konsertgruppen välkomnar anmälningar från hela landet. Konserten är öppen för alla genrer, dock ser vi att man spelar utantill utom vid svårmemorerad modern musik och vid ensemblespel.

För de som bor Stockholmsområdet är det obligatorisk generalrepetition lördagen den 9 november kl 10.00 i aulan på Södra Latins gymnasium (adress: Skaraborgsgatan 14). Anmälningar från övriga landet ber vi skicka in en enkel inspelning.
Anmälan sändes via epost till martintell@yahoo.se senast söndagen den 3 november.
Lärare får anmäla högst 3 elever, som var för sig disponerar högst 7 min speltid.
Anmälan ska bestå av uppgifter på elevens namn och ålder, kompositör och titel samt effektiv speltid per stycke.

Välkommen med din anmälan hälsar
Konsertgruppen i EPTA Sweden