Bli medlem

Bli medlem i Sveriges största pianoförbund!

Du får:

  • Prenumeration på magasinet ”Pianobulletinen”, den enda svenska tidningen för pianointresserade. Nyheter, reportage, recensioner, essäer, lästips, medlemsinfo.
    Tidningen kommer dels i pappersform hem i brevlådan tre gånger per år, och går också att läsa online på hemsidan. Medlemmar har också tillgång till samtliga nummer sedan starten, i det digitala arkivet.
  • EPTA Piano Journal – digital tidning som ges ut tre gånger/år
  • Full tillgång till förbundets digitala resurser, inkl lärarförmedling, repertoarlista (utökad och reviderad 2015) m.m.
  • Inbjudan till den årliga kongressen.

Årsavgift: 350 kr (student gratis)
Avgiften betalas till Plusgiro 152883-5

För att bli medlem i EPTA Sweden, fyll i detta formulär


EPTA Sweden är en sammanslutning för pianopedagoger, verksamma pianister och pianointresserade bestående av över 400 medlemmar. Tillsammans värnar vi om vårt instruments viktiga roll i musiklivet. Förbundet är också en aktiv röst i det svenska musiklandskapet. Medlemskap i EPTA-Sweden ger också goda möjligheter att ha kontakt med kollegor över hela landet, utbyta tankar, få reda på nyheter inom pianovärlden och följa diskussionen. Inte minst gäller detta på den årliga kongressen, som samlar förbundet ett par dagar om året.